Nyanlæg

Skal du have et helt nyt udeområde?
Kontakt os
Ved nybyggeri er haven typisk en pløjemark, som bestemt ikke ser pæn ud til dit nye, lækre hjem. De fleste, der bygger hus selv, skal også have lavet haven, så den passer perfekt til huset, og den røde tråd går igen. Dybdal Brolægning tager hellere end gerne totalentreprisen på hele udearealet – og det dækker også den nye indkørsel, terrasse, kantsten og selve haven.

Vi udfører
– Hovedentrepriser på nyanlæg
– Haveanlæg
– Gravearbejde
– Jordopfyldninger
– Beplantninger
– Brolægning
– Granit- og betonbelægninger
– Stier og terrasser

Kontakt os nu for at få et tilbud på dit nyanlæg!

Beplantning
Uanset om der skal laves et stort udeareal til et nyt, stort boligbyggeri eller til den private bolig, skal der laves beplantning af en form. Det skaber liv og glæde med grønne områder, og det kan give en skarp, ny bygning sjæl.
Beplantning findes både i form af træer, buske, blomsterbede og græsplæne – og vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige løsninger til dit nyanlæg.

Belægning og brolægning
Ved næsten alle nyanlæg skal der udover beplantning også laves belægning og brolægning, fx til parkeringspladser, indkørsler og terrasser. Ikke nok med at det er praktisk, så giver det også udendørsarealet balance, at der både er grønt og fliser eller andet brolægning.

Vi udfører alt i nyanlæg på Sjælland!

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller giv os et kald

+45 26277603