Anlægsgartner

Har haven brug for et løft?
Kontakt os

Har du købt en bolig, hvor der hører have til? Så svarer haven måske ikke til dine ønsker. Det kan være, du har behov for nye beplantninger af hække eller træer? Måske er der niveauforskelle i haven, som skal udnyttes bedre, end de er nu, så du kan få mere ud af haven?

Vi udfører det meste inden for anlægsgartneri – og hvis du også skal have lagt ny terrasse eller belægning, klarer vi også den. Dybdal Brolægning kan lave alt til de grønne og de grå områder.

Beplantning – hvad skal du vælge?

Haven er et af de bedste steder at være i sommerhalvåret, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at din have passer til dine ønsker og behov. Ønsker du dig fx en have, der indbyder til hygge, skygge og fodbold, er det en god idé at indtænke træer, buske og en god græsplæne. Det kan også være, du gerne vil værne lidt om dit privatliv med en hæk – sådan en planter vi gerne for dig.

Er du i tvivl om, hvilken beplantning der passer til din have, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne om din have, beplantning og belægning, så du får lige præcis det, du ønsker dig.

 Ring til os i dag!

 

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller giv os et kald

+45 26277603